Cornelis Joppenszoon beeldje voor onze Els van der Loeff

Op woensdag 15 juni 2022 heeft burgemeester Henri Lenferink het Cornelis Joppenszoon-beeldje van de stad Leiden uitgereikt aan Els van der Loeff. Dit gebeurde tijdens de lunch voorafgaand ons jaarlijkse uitje met de LVvM-leden in het Scheltema Complex van Leiden.

De burgermeester was voor deze lunch uitgenodigd vanwege het 25-jarig bestaan van onze vereniging. Els van der Loeff was 25 jaar geleden een van de initiatiefnemers van de oprichting van de vereniging en 25 jaar jaar lang bestuurslid.

Els heeft ons enige tijd geleden aangegeven te willen stoppen als bestuurslid. We hebben daarom de lunch aangegrepen om als bestuur en leden van Els afscheid te nemen in deze rol. Ze blijft gelukkig wel nog betrokken bij het opstellen van onze nieuwsbrieven.

Ter gelegenheid van haar afscheid als bestuurslid heeft het college van burgemeester en wethouders besloten om Els van der Loeff het Cornelis Joppenszoon-beeldje toe te kennen vanwege haar langdurige vrijwillige inzet (25 jaar) voor de mantelzorg in Leiden.